Selecteer een pagina

Schieten

Schietclub Loosduinsche Burgerwacht De Werf 60, Den Haag

Het eerste evenement zal plaatsvinden op maandag 11 april a.s. We zijn dan te gast bij De Loosduinsche Burgerwacht alwaar wij zullen kennismaken met het schieten met scherp op een echte schietbaan. Geen kleiduiven ditmaal dus. Uiteraard wordt er na afloop een hapje gegeten en een drankje gedronken.

Gratis

Barbecue

Landgoed Te Werve Van Vredenburchweg 105, Rijswijk

Zondag 12 juni 2022 BBQ time ! Op het prachtige Landgoed Te Werve gaan we genieten van een uitgebreide BBQ.De locatie is gelegen aan de rand van het Meer van Te Werve waar men zich in paradijselijke sferen waant….. althans als het mooi weer is. Bij minder weer komt het ook helemaal goed want dan […]

Gratis

Oesterfest @ De Wits

Restaurant De Wits Herenstraat 4, Rijswijk

Dit is een open event waar leden van de Businessclub Rijshaeghe gebruik kunnen maken van hun lidmaatschapsvoordeel

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans Faelweg 5, Vrouwenpolder, Zeeland

Vandaag gaan we ons een hele dag in het Zeeuwse begeven. In de ochtend zullen we de Westerscheldekering gaan bezoeken met een kleine rondvaart en na de lunch zullen we afreizen naar Yerseke alwaar we de mossel-en oestercultuur gaan bekijken en uiteraard het een en ander consumeren.

Gratis

Ton’s Event Maastricht

Novotel Sibemaweg 10, Maastricht, Limburg

Tip blokkeer 30 september in al je agenda’s, zakelijk, privé en partner. Willen degene die op zaterdag willen golfen dit aan mij doorgeven, dat zal ik dit voor jullie regelen. 08.00 uur Vertrek met eigen vervoer naar Echt 10.30 uur Ontvangst bij de Abdij Lilbosch Pepinusbrug 6, 6102 RJ Echt 10.45 uur Start rondleiding Abdij […]

Petanque

Rijswijkse Petanque Club ABA Lupinepad 1, Rijswijk

Deze dag zal in het teken staan van de traditionele strijd om het felbegeerde rode jasje, thans in het bezit van regerend kampioen Bert Vennik.

Gratis